הגשת מזון מותאם תחלואה הוא מרכיב קריטי בטיפול הרפואי, מקדם ומשפר מצבי בריאות וחולי ומביא להחלמה מהירה יותר של המאושפזים!

תפקיד דיאטן/ית מפקח/ת תזונה ומזון חשוב והכרחי לאורך כל השרשרת שהמזון עובר בה. הקורס משלב בין ידע תיאורטי עדכני לבין יישומו והטמעתו תוך דגש על: יישום עקרונות תזונה בריאה, הגשת מזון מותאם אישית, שיפור בגיוון ובטעמים, טרמינולוגיה של מרקמים, תכנון ובנייה של תפריט מוסדי, שיטות וטכנולוגיות של בישול בריא, בטיחות המזון ו-HACCP. כחלק מהקורס יעבור המשתתפים סדנאות חוויתיות, ויום לימודים ייעודי במוסד רפואי מהמתקדמים ביותר בתחום.

הקורס מעניין אותך?

נשמח לשמוע ולשמור לך מקום!

ניתן לכתוב לנו לכתובת המייל tali@atid-ida.org

מצורף לדוגמא הסילבוס של המחזור הקודם

 

פרטים נוספים

תוכנית הקורס

הקורס מיועד לדיאטנים ודיאטניות.