מחיר: 3425 2635

הגשת מזון מותאם תחלואה הוא מרכיב קריטי בטיפול הרפואי, מקדם ומשפר מצבי בריאות וחולי ומביא להחלמה מהירה יותר של המאושפזים! 
תפקיד דיאטן/ית מפקח/ת תזונה ומזון חשוב והכרחי לאורך כל השרשרת שהמזון עובר בה. הקורס משלב בין ידע תיאורטי עדכני לבין יישומו והטמעתו תוך דגש על: יישום עקרונות תזונה בריאה, הגשת מזון מותאם אישית, שיפור בגיוון ובטעמים, טרמינולוגיה של מרקמים, תכנון ובנייה של תפריט מוסדי, שיטות וטכנולוגיות של בישול בריא, בטיחות המזון ו-HACCP. כחלק מהקורס יעבור המשתתפים סדנאות חוויתיות, ויום לימודים ייעודי במוסד רפואי מהמתקדמים ביותר בתחום.

הקורס יתקיים בימי חמישי בין השעות 09:00-15:00 במתכונת מקוונת ב-Zoom, למעט 2 מפגשים פרונטליים.

משך הקורס הינו 10 מפגשים אשר יתקיימו בתאריכים:

8/5 (פרונטלי), 15/5, 22/5, 29/5, 5/6, 12/6, 19/6, 26/6 (פרונטלי), 3/7+10/7 (אסף הרופא חלוקה לקבוצות), 17/7
* המפגשים הפרונטליים יתקיימו במכון פסגה, יגאל אלון 30, ת"א
** מפגש הסיור במרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) הוא בחלוקה ל-2 קבוצות
 

2,635 ש"ח לחברי עמותת עתיד
3,425 ש"ח למי שאינו חבר עמותת עתיד 

 

ניתן להירשם לקורס בשליחת מייל לכתובת tali@atid-ida.org
 
 

פרטים נוספים

תוכנית הקורס

הקורס מיועד לדיאטנים ודיאטניות.